• Zasebni detektiv

 • Vrhunski zasebni detektiv je strokovno usposobljen detektiv

   

  Preiskovanje in zbiranje dokazov je kompleksen postopek, ki jih je kos le vrhunski zasebni detektiv. Strokovnjaku s potrebnim znanjem, izkušnjami in najmodernejšo opremo. Edini imamo več kot 17 letne vojaške izkušnje iz kriznih območjih po svetu. Prav tako so naša prednost znanje in izkušnje, ki jih je naš zasebni detektiv pridobil v centru odličnosti Nata. Vse to prenašamo v civilni svet, ne preseneti nas nobena situacija, vsak primer pa je za nas osebni in častni izziv.

  Naš zasebni detektiv se z vsakim klientom pred prevzemom primera v miru pogovori. Ko ima zadosten vpogled v situacijo, presodi ali je najem detektiva sploh smiseln strošek. Z vami smo odkriti od vsega začetka in enako pričakujemo od naših strank. Okvirno ceno detektivske storitve dorečemo v naprej, o vsem dogajanju pa klienta sproti obveščamo.

  Naša prednost je tudi celosten pristop k reševanju problema. Zavedamo se, da naše delo ni le zbiranje in obdelava podatkov, ki jih nato posredujemo strani. Je tudi veliko več kot le svetovanje. Naš vrhunski zasebni detektiv z vami ostane tudi po tem, ko je primer že rešen. Zato smo skupaj tako uspešni.

   

  vrhunski zasebni detektiv