• Vročanje

 • Vročanje dokumentov z našim detektivom steče hitro, diskretno in profesionalno

   

  Vročanje zaupnih dokumentov s strani pooblaščenih vročevalcev pogosto ni uspešno, saj so omejeni na naslov stalnega bivališča ali uradnega mesta zaposlitve. Prednost vseh naših zasebnih detektivov z licenco je, da lahko dokument vročimo kadarkoli in kjerkoli. Poiščemo tudi pogrešane in skrite osebe, ki si nemalokrat spremenijo ne le naslov bivanja, ampak tudi priimek. Dokumentacijo jim tako profesionalno izročimo tudi izven kraja bivanja ali celo na ulici.

  Vročamo vse vrste dokumentov kot so odpovedi pogodbe o zaposlitvi, sklep o izvršbi ali disciplinski kršitvi, sodbe in druga sodna pisanja ter pošiljke, vabila na obravnave, obtožne predloge, ipd. Naša posebnost in prednost je, da vztrajamo toliko časa, da je dokument izročen izključno osebno, v najkrajšem možnem času.

  Vročanje odpovedi pogosto opravijo delodajalci sami, saj jim tako nalaga Zakon o delovnih razmerjih (Uradni list RS, št. 21/13; ZDR-1). Zaposleni se temu radi zelo domiselno izogibajo. V kolikor vročitev odpovedi v prostorih delodajalca ni mogoča zaradi odsotnosti delavca in je verjetnost, da se bo zaposleni izogibal tudi priporočeni pošiljki s povratnico, velika, lahko vročanje opravi za to usposobljena oseba.

  Vendar POZOR! Nestrokovni vročevalci vam lahko povzročijo veliko poslovno škodo, vsekakor pa nepotrebne dodatne stroške. Nepravilna vročitev vabila na zagovor ali same odpovedi je lahko nezakonita in s tem neveljavna, ter tako razlog za dolgotrajne in drage sodne postopke. Zato svetujemo, da v takšnih primerih sklep o disciplinski odgovornosti, pisno obdolžitev delavca, vabilo na zagovor in nenazadnje odpoved vroči naš izkušeni zasebni detektiv, ki bo to zagotovo opravil skladno z zakonom in z vsem spoštovanjem dostojanstva vašega zaposlenega. Na ta način bo preprečil kakršne koli pravne posledice za vaše podjetje.

  Prenos dragocenosti ali strogo zaupne dokumentacije naš zasebni detektiv izvaja v strogi tajnosti. Poznavanje varnostnih protokolov in odgovornost našega zasebnega detektiva je pri opravljanju teh storitev na najvišjem nivoju, saj ima naš zasebni detektiv več letne izkušnje tudi iz vojske.

  Vročitev dokažemo z uradno veljavno vročilnico, ki jo podpišeta vaš prejemnik in naš dostavljavec. Zgodi se, da naslovnik dokumenta ne želi sprejeti. V tem primeru razlog z datumom in uro vročitve zapišemo na vročilnico in pisanje pustimo v naslovnikovem stanovanju stalnega bivališča. S tem je vročitev veljavno opravljena.

   

   

  vrocanje dokumentov

  fotovir: privatedetectivescorporation.co.uk