• Test na droge

 • Hitro, zanesljivo in z najmanjšim posegov v posameznikovo zasebnost

   

  16,1% prebivalcev Slovenije med 15 in 64 let je vsaj enkrat v življenju uporabilo katero izmed prepovedanih drog. V zadnjih letih se je v isti starostni skupini pojavnost drog z visokim tveganjem pokazala pri povprečno 4 osebah na 1000 prebivalcev. (vir: NIJZ)

  Odvisnost pride prej, kot se posameznik lahko zave – pomagajte svojim zaposlenim in poskrbite za varnost v vašem podjetju že danes!

  1. člen Zakona o varnosti in zdravju pri delu (ZVZD-1) popolnoma prepoveduje, da so osebe, prisotne na delovnem mestu, pod vplivom drog. Na podlagi Zakona o detektivski dejavnosti in pooblastila stranke imamo detektivi polna pooblastila za izvajanje testiranj, ki prisotnost drog v telesu med delovnim časom lahko potrdijo.

  Način ugotavljanja dela pod vplivom drog ne ureja noben pravni akt. Natančen postopek od suma, testiranja do morebitnih sankcij, mora delodajalec natančno opredeliti v internem aktu podjetja. Naši izkušeni detektivi in najboljši pravni svetovalci, ki z nami sodelujejo, vam pri pregledu in pripravi potrebne dokumentacije strokovno svetujejo in pomagajo. Kontaktirajte nas kadarkoli, 24/7 >>

  Ob sumu na delo pod vplivom drog, se z zaposlenim diskretno pogovorimo in nato opravimo test na prisotne droge v telesu. V agenciji Detekta uporabljamo teste, ki jih nudijo pri Sanotestu. Testi so uporabniku prijazni, hitri in kar 99% zanesljivi. Njihova natančnost je bila dokazana s kliničnimi študijami. Testi so proizvedeni v Nemćiji in ZDA po standardu ISO 13485, ki zagotavlja kakovostno zasnovo in proizvodnjo testov. Za testiranje odvzem krvi ni potreben, zato ti testi predstavljajo eno najbolj disketnih in najhitrejših rešitev ugotavljanja prisotnosti drog v telesu. Rezultat je znan na licu mesta že po 10 minutah od vzema vzorca sline.

  Po opravljeni storitvi izdelamo natančno poročilo in zapisnik o poteku testiranja. Naš strokovno usposobljen detektiv bo razgovor z zaposlenim in testiranje opravil diskretno ter z najvišjih spoštovanjem osebnega dostojanstva. Lahko ste prepričani, da bo vaše podjetje in vaš kader tako z nami v najboljših rokah.

  Za več informacij in ponudbo o sodelovanju smo vam kadarkoli na razpolago. Kontaktirajte nas >>

   

  test na droge THC test