• Drugi o nas

 • Mnenja naših strank in poslovnih partnerjev o našem delu
 • Kar polovica oseb je vaše predavanje ocenilo z odlično (5), 17% oseb z oceno prav dobro (4) in 8% udeležencev z dobro (3). Nihče ni vašemu predavanju dodelil nižje ocene in kar 5-krat je bilo posebej izpostavljeno kot najbolj zanimivo na programu konference HEK.SI 2017. Obenem je pritegnilo tudi največ zanimanja s strani medijev, tako, da je bilo, kot tudi že na Infoseku, zelo uspešno. Hvala za odlično sodelovanje!

  K. Velišček, Palsit d.o.o.

 • Ko me je zapustil mož, sem ostala sama z otroci in brez prihodkov. Hvala vam, da ste našli premoženje, ki ga je moj mož skrival pred mano in otroci, saj drugače v ločitvenem postopku ne bi dobila ničesar. Hvaležna sem vam, ker ste bili ves čas z mano in mojimi otroci na poti skozi težko ločitev. Zame ste več kot le prijatelji!!!

  Klavdija S., Mama v stiski iz Ljubljane

 • Že dlje časa sem sumila, da ima moj mož ljubico. Dokazali ste mi, da ji celo gradi hišo. Brez vaše podpore bi še vedno živela v negotovosti. Hvala, ker ste mi pomagali zaščititi premoženje in ker ste mi odprli oči, da lahko s hčerko zaživiva znova.

  Majda iz okolice Kranja

 • Bivša žena je najini hčeri že v mladosti prepovedala stike z mano. Ko je hči odrasla, sem hotel vzpostaviti ponoven stik z njo, a je nisem našel. Potrdili ste moja predvidevanja kje se nahaja in kje dela. Vesel sem, da sem spoznal, da imam vnuka, da je s hčerko vse vredu in da ji lahko za novo leto pošljem vsaj kartico. Upam, da bom lahko nadoknadil zamujeno. Hvaležen sem vam za zbrane podatke.

  Viktor P., Notranjska

 • Moj fant me je imel popolnoma v oblasti. Vedel je za vsak moj korak. Mislila sem, da bom znorela. Šele ko sem vas poklicala iz službenega telefona in smo se dobili na mojem delovnem mestu, ste me postavili na realna tla. Ves čas je bral vsa moja sporočila, moje misli, vse kar sem vnesla v telefon. Počutila sem se izdano. Ko ste me soočili z dejstvi, sem ga pustila. Sedaj spet lahko diham in življenje imam spet v svojih rokah, ker ste mi ponovno vrnili samozavest. Ne bom vas pozabila!

  Medicinska sestra iz Ljubljane

 • Zadnjih nekaj mesecev smo poskušali dolžniku vročiti zadnji poziv pred tožbo, a nam kljub visokim stroškom ni uspelo. Vašemu detektivu je to uspelo v pičlih šestih urah. Kapo dol!

  odvetnik iz Ljubljane

 • Hvala, res hvala, ker ste našli mojega sina preden bi se mu kaj hudega zgodilo. Zelo sem vam hvaležna za vse neprespane noči in ves trud, ki ste ga vložili v iskanje. Nikoli vas ne bom pozabila, saj ste mu rešili življenje.

  Sabina N., mama iz okolice Ljubljane

 • Presenečeni smo nad vašo strokovnostjo in učinkovitostjo. Tudi vaša poročila so nad pričakovanji, res. Vesel sem, da sem vas našel in da lahko sodelujemo z vami. Hvala vam!

  Matej M., lastnik srednje velikega podjetja v Sloveniji

 •