• Odkrivanje snemalnih in sledilnih naprav – protislušni pregled prostorov in vozil

 • Zasebni detektiv opravi protislušni pregled in zavaruje prostore proti prisluškovanju

  Imate občutek, da vam prisluškujejo? Prisluškovanje in sledenje (>>) sta protizakoniti dejavnosti in pomenita hud poseg v zasebnost! Prisluškovanje narašča z razvojem tehnologije, saj so prisluškovalne naprave vedno manjše in bolj učinkovite. V porastu je tudi prisluškovanje na daljavo in prisluškovanje mobilnim telefonom. Protislušni pregled, ki ga opravi zasebni detektiv bo zagotovil vašo zasebnost.

  Znaki prisluškovanja

  Prisluškovalna naprava ni mit iz vohunskih filmov, je pa mit kako prisluškovalna naprava deluje. Moderna tehnologija je tako napredovala, da se klasični znaki prisluškovanja iz preteklosti ne kažejo več. Edini indic, da vam prisluškujejo je, da nepooblaščena oseba pozna določene podatke, do katerih ne bi mogla dostopati drugače kot samo s prisluškovanjem.

  Protislušni pregled je tako nujno potreben za zavarovanje vaše zasebnosti. Z zasebnim detektivom ne stopite v kontakt v prostorih ali s telefonom, kjer obstaja možnost, da vam prisluškujejo. Protislušni pregled je potrebno opraviti v strogi tajnosti, saj lahko nepooblaščena oseba, ki vam prisluškuje na daljavo izklopi prisluškovalno napravo.

  Sestanek z zasebnim detektivom mora biti v naši pisarni ali na prostem, brez mobilnega telefona in nikoli v bližini vozila, ki ga uporabljate.  Prisluškovalna naprava je lahko nameščena tudi na telefonu ali pa je prisluškovalna naprava celo v vašem vozilu.

  Pregled telefona je zaradi poplav vohunskih aplikacij nujen. Opažamo porast tako imenovanih spy programov, ki jih na telefone nameščajo partnerji ali celo sodelavci. To omogoča popoln nadzor nad osebo, ki tak telefon uporablja. Več si lahko preberete na prilsuškovanje telefonu.

  Odkrivanje prisluškovalnih, snemalnih in sledilnih naprav – protislušni pregled prostorov in vozil opravi za to posebej usposobljena ekipa zasebnih detektivov s specializirano vrhunsko opremo. Protislušni pregled prostorov lahko traja tudi nekaj ur, zato je smiselno načrtovati pregled v času, ko prostorov ali vozil ne uporabljate v službene ali zasebne namene.

  Na trgu je veliko TSCM naprav za izvajanje protislušnega pregleda. Nizko cenovne naprave kitajskega izvora ne odkrijejo profesionalnih naprav za prisluškovanje in sledenje, zato ne nasedajte nizko cenovnim ponudnikom storitev z “bajalicami”. Mi uporabljamo vrhunsko specializirano opremo, ki jo uporabljajo vlade in vladne agencije v zahodni Evropi, saj le tako lahko zagotovimo vašo zasebnost.

  Pregled računalnikov in omrežja

  Antivirusni programi večkrat ne zagotavljajo dovolj dobre zaščite pred vohunskimi programi. Hekerji spretno izkoriščajo tudi vašo wi-fi povezavo, da se dokopljejo do vaših skrivnosti. Vdor v računalnik je lahko tudi preko zlonamernih kod, ki ji pridobite preko socialnih omrežij. V tem primeru je ogrožena vaša zasebnost, tako poslovna kot intimna.