• Prisluškovanje in sledenje

 • Prisluškovanje in sledenje napravam in s tem uporabniku močno narašča

   

  Pametni telefoni in uporaba mobilnih aplikacij so nepogrešljivi del vsakdana. Z razvojem mobilnih aplikacij se je drastično povečal trend prisluškovanja mobilnim telefonom in sledenju uporabnika. Večina uporabnikov pametnega telefona niti ne ve, da jim je nekdo nepooblaščeno namestil vohunski program na telefon, saj je le ta uporabniku neviden. Sledilna naprava oziroma prisluškovalna naprava je tako vedno v vaši roki.

  Vohunski program, nameščen na vašem pametnem telefonu omogoča nepooblaščeni osebi popoln nadzor nad vašo komunikacijo. Klici, elektronska pošta, SMS sporočila, slike, Facebook, Skype, Messenger, WhatsApp, WeChat, Viber, Hangouts, Badoo, Tinder, Twoo, Linkedln in vse ostale interakcije preko družbenih omrežij ter celo zgodovina brskanja na spletu se beležijo v pomnilniku vohunskega programa. Nepooblaščeni uporabnik, ki vam je tak program namestil na vaš pametni telefon, lahko tako sledi vsemu, kar vi na telefonu počnete.

  Ta program uporablja tudi kot sledilno napravo, saj nepooblaščenemu ves čas javlja kje se nahajate v tistem trenutku. Če sumite, da je vohunski program nameščen na kateri od vaših naprav ostanite mirni. V detektivsko-varnostni agenciji Detekta vam bomo pomagali in poskrbeli za vašo varnost in zasebnost.

  Za vas opravimo strokoven protislušni pregled (>>) naprav, lahko tudi osebnih in poslovnih prostorov ali vozil. Na razpolago smo vam 24/7, vse dni v letu. Kontaktirajte nas >>

  OPOZORILO!!!

  V kolikor sumite, da se to dogaja vam in potrebujete našo pomoč, nas pokličite iz drugega telefona. Klic iz vašega telefona bo namreč zabeležen tudi pri nepooblaščeni osebi.

  prisluskovanje in sledenje