• Notranje kraje v podjetju

 • Najeti kvalitetnega detektiva je ceneje, kakor dopuščati goljufije v podjetju

   

  40 milijard dolarjev izgub letno zaradi notranjih kraj v ameriških podjetjih.
  Statistika kaže, da kar 60% inventurnih manjkov povzročijo nelojalni zaposleni.
  Povprečno so tovrstne kraje v podjetju ugotovljene šele po letu in pol.
  Več kot 70% kaznivih dejanj, večjih ali manjših, pa v podjetju ostane neopaženih.

  Notranje kraje v podjetjih so bolj pogoste, kot se delodajalci zavedajo. Zlasti, kadar delo poteka z oddaljene lokacije, bodisi doma ali na terenu. Takrat je nadzor onemogočen. Varnost informacij in imetja podjetja pred zaposlenimi je na splošno zelo slabo nadzorovana. Priložnosti za notranje kraje v podjetju je veliko. Zaupanje med delodajalcem in zaposlenimi mora biti brezpogojna. Toda kaj storiti, če delodajalec podvomi v lojalnost svojega zaposlenega in posumi v notranjo krajo?

  V agenciji Detekta imamo izurjenega detektiva tudi za to področje. Z uporabo ustreznih tehničnih sredstev in postopkov ter s pooblastili, ki jih ima kot detektiv z veljavno licenco, bo pridobil pravnomočne dokaze oškodovanja podjetja. Pregledal bo vaša varnostna tveganja in predlagal izboljšave varnostnih sistemov. Svetujemo vam tudi o nadaljnjih postopkih ob potrditvi notranje kraje in vas ustrezno usmerimo.

  Preprečite notranje kraje in znižajte stroške goljufije v vašem podjetju. Kontaktirajte nas in profesionalno vam bomo pomagali. Na razpolago smo vam 24/7, vse dni v letu >>

  notranje kraje

  fotovir: cbsnews.com