• Detektiv v podjetju

 • Zaščitite svoje podjetje in poskrbite za varnost podatkov in zaposlenih že danes

   

  Zasebni detektiv v podjetju preverja zlorabo pravic zaposlenega do nadomestil za bolniško odsotnost (>>) in povračila potnih stroškov (>>). Bolniška odsotnost in povračilo potnih stroškov sta stroška, pri katerih je največ zlorab. Zaposleni si z lažnim prikazovanjem potnih stroškov zvišajo plačo. Drugi si podaljšujejo bolniški stalež zaradi dela na črno ali drugega razloga, četudi do tega dejansko niso upravičeni. Prvih 30 dni je bolniška strošek podjetja. Podjetje je tako lahko oškodovano tudi za več tisoč evrov letno.

  Notranje kraje (>>)  so v podjetjih pogost pojav. Nadzor nad zaposlenimi je namreč omejen ali pa onemogočen zaradi lokacije in načina dela. Zasebni detektiv vam bo z uporabo tehničnih sredstev pridobil dokaze oškodovanja podjetja, ki jih potrebujete za nadaljnje postopke.

  Prav tako opozarjamo na porast kibernetičnih napadov na velika in mala podjetja po vsem Svetu. Najobsežnejši svetovni kibernetični napad do slej v maju 2017 je bil prvi v vrsti izsiljevalskih virusov, ki so v nekaj urah zajeli ves svet. Zagotovo ni bil zadnji in svetujemo vam, da preverite in posodobite varnostna tveganja vašega podjetja (>>) ter osvežite varnostne sisteme. Pomagamo vam pri pregledu tveganj, pripravi in vzpostavitvi varnostnih načrtov, izobraževanju vaših kadrov. V primeru okužbe je vaš takojšen odziv ključnega pomena, zato smo vam z ekipo najboljših strokovnjakov za kibernetično varnost na razpolago 24/7. 

  Pravilnik o alkoholiziranosti na delovnem mestu (>>) določa postopke in pravila glede zlorabe alkohola na delovnem mestu. Pred izvajanjem alkotesta zaposlenih je potrebno pregledati vaš pravilnik o alkoholiziranosti na delovnem mestu. Naš izkušen zasebni detektiv vam bo tako lahko svetoval, kako ga ustrezno dopolniti. Alkotest zaposlenih zasebni detektiv izvede na delovnem mestu, ob pristnosti nadrejenega. Sledi izdelava poročila in svetovanje, kako postopati v primeru kršitev.

  Vse pogostejše kršitve se pojavljajo tudi zaradi dela pod vplivom drog (>>). Naši izkušeni detektivi vam bodo pomagali tudi pri pripravi ustreznih internih aktov s tega področja in diskretno ter profesionalno izvedli test na prisotnost nedovoljenih substanc v telesu zaposlenega. Rezultati testiranja vam bodo na voljo takoj, na licu mesta.

  Vročanje odpovedi (>>) zaposlenemu naj opravi zasebni detektiv! Nepravilna vročitev je razlog za dolgotrajne in drage sodne postopke. Izkušen zasebni detektiv z veljavno licenco bo vročitev opravil skladno z zakonom in vam na ta način preprečil kakršne koli pravne posledice za vaše podjetje. Nestrokovni vročevalci pa vam bodo povzročili le poslovno škodo in dodatne stroške.

  Preverjanje zaposlenih pri spoštovanju konkurenčne prepovedi in konkurenčne klavzule (>>)  izvaja zasebni detektiv v tajnosti. Pri pridobivanju dokazov zasebni detektiv uporablja tehnična sredstva, zbrane dokaze vam posreduje v obliki poročila in vam po potrebi tudi svetuje v nadaljnjih postopkih.

  Pavšalni najem zasebnega detektiva je cenejši, kot izplačevanje neupravičenih stroškov!

  detektiv v podjetju