• Alkotest

 • Malenkost alkohola v krvi zaposlenega, tragične posledice za podjetje

   

  Hude nesreče pri delu, ki lahko uničijo celo podjetje in poškodujejo zaposlene. Bolniški dopust, ki mu ni konca. Utrujen delavec, ki nima volje do dela, kar naenkrat postane zelo slabo produktiven, raztresen. Slaba delovna klima in razočarane stranke. Vzrok je zaposleni, ki na delovno mesto prihaja pod vplivom alkohola, oziroma ima morda že težave z odvisnostjo.

  Se vam je kaj od tega že pripetilo? Upamo, da ne! Se pa moramo zavedati, da se takšni primeri bolj ali manj pogosto dogajajo okoli nas. V podjetju, kjer je prisoten le en zaposlen pod vplivom alkohola, lahko pride do tragičnih nesreč, zato takšni osebi pomagajte že danes.

  Zakon o detektivski dejavnosti detektive pooblašča, da lahko izvajamo preizkuse alkoholiziranosti zaposlenih na delovnem mestu. V agenciji Detekta vam nudimo profesionalne storitve tudi na področju izvajanja testov alkoholiziranosti. Imamo najboljšo strokovno opremo (Dräger Alcotest® 6820 >>) in potrdilo o opravljenem šolanju za izvajanje alkotestov. Pomagamo vam tudi pri pripravi dokumentacije, ki jo mora imeti v zvezi s tem vsako podjetje. Pri tem sodelujemo z najboljšimi pravnimi svetovalci, da vam lahko ponudimo le najboljše storitve.

  Kontaktirajte nas in strokovno vam bomo pomagali >>

  Vas zanima, kaj so dolžnosti delodajalca in kaj dolžnosti zaposlenih v zvezi z alkoholom na delovnem mestu? Zbrali smo jih v prispevku, ki ga najdete v rubriki Novice, vabljeni k branju >>

   

  etilometer alkotest

  fotovir: RTV Slo (levo), Detekta d.o.o. (desno)