• Uspešno sodelujemo

 • Ponosni smo, da sodelujemo z najboljšimi

   


  palsit_logoPalsit d.o.o. (>>)

  Varovanje informacij je bistven predpogoj za tržni uspeh in za vzdrževanje neomadeževanega slovesa določene organizacije. Informacije ter podporni procesi, sistemi in omrežja so pomembna poslovna sredstva. Naša želja je, da bi skupaj z našim znanjem vaša podjetja uspešno kljubovala informacijskim incidentom in grožnjam ter bila uspešna tudi na dolgi rok.


  logo-sanotestIMMT in Sanotest (>>)

  Inštitut za metagenomiko in mikrobne tehnologije (IMMT) je edini zasebni ne-pridobitni raziskovalni inštitut na področju medicinske in okoljske mikrobiologije ter nano-biotehnologije v Sloveniji. Naše teste uporabljajo v zdravstvenih ordinacijah in laboratorijih po celem svetu. Proizvedeni so po standardu ISO 13485 (ki zagotavlja kakovostno zasnovo in proizvodnjo medicinskih pripomočkov), v skladu z evropsko direktivo o medicinskih pripomočkih – Direktiva 98/79/EC, potrjeni s strani certificiranih laboratorijev.

  KAJ PRAVITE NA BREZPLAČEN POSVET Z NAŠIM DETEKTIVOM?
  Vemo, da je lahko korak do detektiva težak, ker ne veste, komu boste zaupali svojo zgodbo ali ker mislite, da si ga enostavno ne morete privoščiti. Ker verjamemo, da smo vredni zaupanja, profesionalni in dostopni vsakomur, vam DANES podarimo BREZPLAČEN prvi POSVET z našim detektivom. Tako enostavno je to! Ste za?
  Vaši podatki so pri nas na varnem, zato bodite brez skrbi. S klikom na gumb se strinjate s pogoji sodelovanja v akciji: http://www.detekta.si/ugodnosti-stranke/