• Protislušni pregled prostorov in vozil

 • Zasebni detektiv opravi protislušni pregled in zavaruje prostore proti prisluškovanju

   

  Imate občutek, da vam prisluškujejo? Prisluškovanje in slednje (>>) sta protizakoniti dejavnosti in pomenita hud poseg v zasebnost! Prisluškovanje narašča z razvojem tehnologije, saj so prisluškovalne naprave vedno manjše in bolj učinkovite. V porastu je tudi prisluškovanje na daljavo in prisluškovanje mobilnim telefonom. Protislušni pregled, ki ga opravi zasebni detektiv bo zagotovil vašo zasebnost.

  Znaki prisluškovanja

  Prisluškovalna naprava ni mit iz vohunskih filmov, je pa mit kako prisluškovalna naprava deluje. Moderna tehnologija je tako napredovala, da se klasični znaki prisluškovanja iz preteklosti ne kažejo več. Edini indic, da vam prisluškujejo je, da nepooblaščena oseba pozna določene podatke, do katerih ne bi mogla dostopati drugače kot samo s prisluškovanjem.

  Protislušni pregled je tako nujno potreben za zavarovanje vaše zasebnosti. Z zasebnim detektivom ne stopite v kontakt v prostorih ali s telefonom, kjer obstaja možnost, da vam prisluškujejo. Protislušni pregled je potrebno opraviti v strogi tajnosti, saj lahko nepooblaščena oseba, ki vam prisluškuje na daljavo izklopi prisluškovalno napravo.

  Sestanek z zasebnim detektivom mora biti na prostem in brez mobilnega telefona in nikoli v bližini vozila, ki ga uporabljate. Prisluškovalna naprava je lahko nameščena tudi na telefonu ali pa je prisluškovalna naprava celo v vašem vozilu.

  Protislušni pregled prostorov in vozil opravi za to posebej usposobljena ekipa zasebnih detektivov s specializirano opremo. Protislušni pregled prostorov lahko traja tudi nekaj ur, zato je smiselno načrtovati pregled proti prisluškovanju v času, ko prostorov ne uporabljate v službene ali zasebne namene.

  Pregled računalnikov in omrežja

  Antivirusni programi večkrat ne zagotavljajo dovolj dobre zaščite pred vohunskimi programi. Hekerji spretno izkoriščajo tudi vašo wi-fi povezavo, da se dokopljejo do vaših skrivnosti. Vdor v računalnik je lahko tudi preko zlonamernih kod, ki ji pridobite preko socialnih omrežij. V tem primeru je ogrožena vaša zasebnost, tako poslovna kot intimna.

  protislusni pregled

  KAJ PRAVITE NA BREZPLAČEN POSVET Z NAŠIM DETEKTIVOM?
  Vemo, da je lahko korak do detektiva težak, ker ne veste, komu boste zaupali svojo zgodbo ali ker mislite, da si ga enostavno ne morete privoščiti. Ker verjamemo, da smo vredni zaupanja, profesionalni in dostopni vsakomur, vam DANES podarimo BREZPLAČEN prvi POSVET z našim detektivom. Tako enostavno je to! Ste za?
  Vaši podatki so pri nas na varnem, zato bodite brez skrbi. S klikom na gumb se strinjate s pogoji sodelovanja v akciji: http://www.detekta.si/ugodnosti-stranke/