• Potni stroški

 • Ceneje je najeti detektiva, kot plačevati goljufije

   

  Povračilo potnih stroškov je pogost način, kako si zaposleni z lažnim prikazovanjem stroškov prevoza na delo zvišajo plačo. Za delodajalca so tako potni stroški nepotreben izdatek. Preprečite ga lahko z ustreznim nadzorom.

  Detektivi v agenciji Detekta smo pooblaščeni tudi za pridobivanje dokaznega gradiva v zvezi z realnimi potnimi sroški, ki jih ima zaposleni.

  Ko preverimo morebitno zlorabo pravice do povračila potnih stroškov, pripravimo poročilo, na podlagi katerega lahko delodajalec pravnomočno odreagira. Dokazno gradivo, ki ga pridobimo za delodajalca namreč zadostuje za nadaljnje sankcije zoper delavca, ki je pravico nelegalno izkoristil.

  Ceneje je najeti detektiva, kot dovoljevati goljufije, ki se dogajajo v podjetju.

  Obrnite se na nas in pomagali vam bomo 24/7, vse dni v letu >>

   

  potni stroški

  fotovir: panelcraft.co.uk
  KAJ PRAVITE NA BREZPLAČEN POSVET Z NAŠIM DETEKTIVOM?
  Vemo, da je lahko korak do detektiva težak, ker ne veste, komu boste zaupali svojo zgodbo ali ker mislite, da si ga enostavno ne morete privoščiti. Ker verjamemo, da smo vredni zaupanja, profesionalni in dostopni vsakomur, vam DANES podarimo BREZPLAČEN prvi POSVET z našim detektivom. Tako enostavno je to! Ste za?
  Vaši podatki so pri nas na varnem, zato bodite brez skrbi. S klikom na gumb se strinjate s pogoji sodelovanja v akciji: http://www.detekta.si/ugodnosti-stranke/