• Notranje kraje v podjetju

 • Najeti kvalitetnega detektiva je ceneje, kakor dopuščati goljufije v podjetju

   

  40 milijard dolarjev izgub letno zaradi notranjih kraj v ameriških podjetjih.
  Statistika kaže, da kar 60% inventurnih manjkov povzročijo nelojalni zaposleni.
  Povprečno so tovrstne kraje v podjetju ugotovljene šele po letu in pol.
  Več kot 70% kaznivih dejanj, večjih ali manjših, pa v podjetju ostane neopaženih.

  Notranje kraje v podjetjih so bolj pogoste, kot se delodajalci zavedajo. Zlasti, kadar delo poteka z oddaljene lokacije, bodisi doma ali na terenu. Takrat je nadzor onemogočen. Varnost informacij in imetja podjetja pred zaposlenimi je na splošno zelo slabo nadzorovana. Priložnosti za notranje kraje v podjetju je veliko. Zaupanje med delodajalcem in zaposlenimi mora biti brezpogojna. Toda kaj storiti, če delodajalec podvomi v lojalnost svojega zaposlenega in posumi v notranjo krajo?

  V agenciji Detekta imamo izurjenega detektiva tudi za to področje. Z uporabo ustreznih tehničnih sredstev in postopkov ter s pooblastili, ki jih ima kot detektiv z veljavno licenco, bo pridobil pravnomočne dokaze oškodovanja podjetja. Pregledal bo vaša varnostna tveganja in predlagal izboljšave varnostnih sistemov. Svetujemo vam tudi o nadaljnjih postopkih ob potrditvi notranje kraje in vas ustrezno usmerimo.

  Preprečite notranje kraje in znižajte stroške goljufije v vašem podjetju. Kontaktirajte nas in profesionalno vam bomo pomagali. Na razpolago smo vam 24/7, vse dni v letu >>

  notranje kraje

  fotovir: cbsnews.com
  KAJ PRAVITE NA BREZPLAČEN POSVET Z NAŠIM DETEKTIVOM?
  Vemo, da je lahko korak do detektiva težak, ker ne veste, komu boste zaupali svojo zgodbo ali ker mislite, da si ga enostavno ne morete privoščiti. Ker verjamemo, da smo vredni zaupanja, profesionalni in dostopni vsakomur, vam DANES podarimo BREZPLAČEN prvi POSVET z našim detektivom. Tako enostavno je to! Ste za?
  Vaši podatki so pri nas na varnem, zato bodite brez skrbi. S klikom na gumb se strinjate s pogoji sodelovanja v akciji: http://www.detekta.si/ugodnosti-stranke/