• Detektivski izzivi so zaključeni…

   

  … a le v nagradni igri. V agenciji Detekta se z njimi pogumno in suvereno, uspešno in strokovno spopadamo vsak dan in se bomo še naprej.

  Za nami pa je mesec detektivskih izzivov naše prve nagradne igre. Vsem, ki ste se pomudili ob nalogah in se za hip prelevili v detektive, se najlepše zahvaljujemo. Še bolj smo veseli tistih, ki ste v naši nagradni igri tudi aktivno sodelovali. Žal takšnih ni bilo prav veliko, samo ena sodelujoča oseba pa je v času trajanja nagradne igre izpolnila vse pogoje za sodelovanje v žrebu in sicer:

  • pravilno je odgovorila na vprašanje
  • k sodelovanju povabila (označila) 2 osebi
  • všečkala Facebook stran Detekta
  • všečkala objavo z detektivskim izzivom

  Dobitnica naše prve detektivske nagrade je tako SIMONA KOTNIK. Vsi v agenciji Detekta Simoni iskreno čestitamo in ji želimo čim več zabavnih trenutkov z novim mini dronom.

   

  nagrajenka

  KAJ PRAVITE NA BREZPLAČEN POSVET Z NAŠIM DETEKTIVOM?
  Vemo, da je lahko korak do detektiva težak, ker ne veste, komu boste zaupali svojo zgodbo ali ker mislite, da si ga enostavno ne morete privoščiti. Ker verjamemo, da smo vredni zaupanja, profesionalni in dostopni vsakomur, vam DANES podarimo BREZPLAČEN prvi POSVET z našim detektivom. Tako enostavno je to! Ste za?
  Vaši podatki so pri nas na varnem, zato bodite brez skrbi. S klikom na gumb se strinjate s pogoji sodelovanja v akciji: http://www.detekta.si/ugodnosti-stranke/