• Cenik detektivskih storitev

 • Svoje delo optimiziramo, a nikoli na račun uspešnosti. Zato smo uspešni in cenovno dostopni.

   

  StoritevPostavka (brez DDV)
  Urna postavka50 - 70 €/uro
  Kontrola bolniške odsotnosti50 €/obisk
  Nadzor bolniške odsotnosti50 €/uro
  *Pridobitev bolniškega reda od osebnega zdravnika je všteta v ceno kontrole/nadzora bolniške odsotnosti
  Potni stroški 0,37 €/km
  Vročanje 50€/vročitev
  Osebna vročitev50€/uro
  *V kolikor je potrebno osebo še izslediti, se zaračuna še poizvedovalno delo detektiva po številu ur, ki ga je detektiv opravil
  Potni stroški 0,37€/km
  Preverjanje zlorabe pravice do potnih stroškov50€/uro
  Potni stroški0,37€/km
  Ostale detektivske storitvepo dogovoru

   

  Ceno detektivske urne postavke delno regulira Detektivska Zbornica RS. Znaša 70€/uro, dejansko pa se na trgu giblje od 50,00 do 70,00 €/uro. K temu je potrebno prišteti še stroške kilometrine, cestnin, parkirnin, taks in drugih upravičenih materialnih stroškov. Pri našem delu vedno poskrbimo, da delo organiziramo tako, da je v največji meri optimizirano. Tako smo učinkovitejši in na koncu cenejši za naročnika.

  Cenik detektivskih storitev je informativne narave. Z njim želimo naročniku detektivskih storitev prikazati, kakšen bo okviren strošek detektivske pomoči. Ceno detektivske storitve z naročnikom vedno opredelimo skupaj, pred začetkom obravnave primera. V kolikor naročnik razpolaga z omejenimi sredstvi, se dogovorimo za delno storitev znotraj obsega sredstev in njegovih pričakovanj.

  V kolikor prejmete nižjo ponudbo, bodite previdni, saj gre najverjetneje za nestrokovnega izvajalca, pogosto brez detektivske licence. Za vzdrževanje visokega nivoja strokovnega znanja in zmogljive opreme, je potrebno stalno izobraževanje in izpopolnjevanje. Le tako, bo storitev detektiva za vas kvalitetno opravljena. Z nižjo urno postavko, kot jo imamo v agenciji Detekta, je kvaliteten nivo nemogoče vzdrževati. Posledično so lahko storitve cenejših ponudnikov precej nestrokovne in vas na koncu stanejo še več, rezultat pa je vprašljive kvalitete.

  Z naročnikom detektivske storitve se lahko dogovorimo tudi za pavšalno plačilo. V praksi se je to večkrat izkazalo kot najboljša rešitev, zlasti kadar gre za zahtevnejši ali dolgotrajen primer.

  Naročnik storitev mora poravnati vsaj tretjino pogodbeno dogovorjenega zneska vnaprej. Šele ko je dogovorjeni avans poravnan, lahko pričnemo z delom. Včasih, vendar redko, se zgodi, da detektiv ne doseže želenih rezultatov stranke, kljub temu, da je v svoje delo vložil ves možen trud, znanje, izkušnje in razpoložljive vire. V tem primeru je naročnik dolžan plačati pogodbeni znesek, ki je bil dogovorjen pred pričetkom dela in podpisan v pogodbi.

  KAJ PRAVITE NA BREZPLAČEN POSVET Z NAŠIM DETEKTIVOM?
  Vemo, da je lahko korak do detektiva težak, ker ne veste, komu boste zaupali svojo zgodbo ali ker mislite, da si ga enostavno ne morete privoščiti. Ker verjamemo, da smo vredni zaupanja, profesionalni in dostopni vsakomur, vam DANES podarimo BREZPLAČEN prvi POSVET z našim detektivom. Tako enostavno je to! Ste za?
  Vaši podatki so pri nas na varnem, zato bodite brez skrbi. S klikom na gumb se strinjate s pogoji sodelovanja v akciji: http://www.detekta.si/ugodnosti-stranke/